Verzenden

Wij streven ernaar om uw bestelling binnen 3 werkdagen na bestelling te versturen. Wij verpakken, indien voorhanden, zoveel mogelijk met reeds gebruikt opvulmateriaal zoals papier en plastic.Onze verzenddozen moeten stevig zijn en zijn dus veelal wel nieuw.

We verzenden standaard met PostNL, uw pakket is verzekerd. 

Indien de inhoud van uw pakket onverhoopt schade heeft opgelopen door de verzending dienen wij een claim in bij PostNL, dit is echter alleen mogelijk als u de schade binnen 3 dagen na ontvangst van de zending aan ons meldt. Wij vragen u om een foto te maken van het beschadigde artikel met de verzenddoos met verzendlabel in beeld.

Het is mogelijk om uw bestelling op afspraak af te halen in Bussum. Stuurt u a.u.b. een mail naar info@lavitrinedecaroline.nl om een afspraak te maken. Verrekening van de verzendkosten zal plaatsvinden bij het afhalen. Deze ophaalmogelijkheid is niet van toepassing op bestellingen die zijn betaald met PayPal.

Binnen Nederland worden pakketten tot 30 kg tegen hetzelfde tarief verstuurd.

Indien u vanuit een ander land dan Nederland, binnen de EU bestelt, dan gelden de tarieven per gewichtsklasse. Standaard wordt het gewicht tot 2 kg berekend. Zwaardere pakketten worden in overleg met de klant pas geleverd als de juiste verzendkosten zijn overgemaakt op onze bankrekening.

 

Publicaties Nominaties

LUXLife, The Perfect Gift Awards 2022: Best cost-efficient porcelain & antique tableware company The Netherlands.

Delicious Magazine, februari 2023 - Pagina 7, Food-update: 'elke oester een eigen bedje'.

© 2016 - 2023 La Vitrine de Caroline | sitemap | rss