Over La Vitrine de Caroline

Wat dertig jaar geleden begon als een verzameling, ontstaan uit bewondering voor het vakmanschap waarmee antieke tafelaccessoires zijn gemaakt, groeide in 2016 uit tot de start van La Vitrine de Caroline. Het is mooi om te zien dat wat decennia geleden met liefde en aandacht werd gemaakt ook nu nog door een breed publiek op waarde wordt geschat.

Ons assortiment bestaat uit porselein, aardewerk, glas en bestek dat niet meer wordt geproduceerd, variërend van de 18e eeuw tot de jaren 90 van de 20ste eeuw. Ook bieden we u een mooie collectie barware, woonaccessoires en sieraden. We zijn voortdurend op zoek naar kwalitatief goede en mooie items en hebben iedere week weer nieuwe vondsten in de vitrine staan. Neem een kijkje in de webshop als u zoekt naar een aanvulling op uw servies of verzameling.

Duurzaamheid is voor ons een belangrijk aandachtspunt. Wij verpakken onze artikelen zoveel mogelijk in gerecycled materiaal en proberen het gebruik van plastic, waar mogelijk, te vermijden. 

 

BESTELLINGEN DIE WORDEN GEPLAATST IN DE PERIODE WOE 12 JUNI - VRIJDAG 28 JUNI WORDEN NIET EERDER DAN MAANDAG 1 JULI IN BEHANDELING GENOMEN.

ORDERS PLACED IN THE PERIOD WEDNESDAY JUNE 12 - FRIDAY JUNE 28 WILL NOT BE PROCESSED UNTIL MONDAY JULY 1.

SPAARPROGRAMMA / LOYALTY PROGRAM

NIEUW! Vaste klanten sparen nu automatisch voor korting. Lees hierover op de pagina Klantenservice, subpagina Spaarprogramma.

NEW! La Vitrine de Caroline's loyalty program. Read more on the page Customer service, sub page Loyalty program.

 

© 2016 - 2024 La Vitrine de Caroline | sitemap | rss