Chocoladetangen

Sorteer op
  • Verzilverde opengewerkte petit four bonbon schep
    Verzilverde opengewerkte petit four bonbon schep

    Kleine verzilverde schep met opengewerkte details voor het serveren van macarons of petit fours.

    Niet gemerkt.

    Afmetingen: 12,5 cm lang, 5,9 cm breed.

    Conditie: het schepje heeft twee kleine, niet storende, verpoetste plekjes.

    € 15,00
  • Verzilverd opengewerkt bonbon suiker tangetje met klauwtjes
    Verzilverd opengewerkt bonbon suiker tangetje met klauwtjes

    Antiek verzilverd suiker- of bonbontangetje met vogelklauwtjes, op beide zijdes gedecoreerd met een opengewerkt floraal patroon.

    Niet gemerkt.

    Afmetingen: 10,5 cm lang.

    Conditie: uitstekend.

    € 17,50
  • Antiek verzilverd melkmeisje bonbon suiker tangetje
    Antiek verzilverd melkmeisje bonbon suiker tangetje

    Fraai verzilverd suiker- of bonbon tangetje, op twee zijden gedecoreerd met een melkmeisje (ook gedeeltelijk op de binnenzijde) en met grijpers in de vorm van een vogelklauw.

    Niet gemerkt.

    Afmetingen: 12,5 cm lang.

    Conditie:…

    € 22,50
  • Verzilverde chocoladetang
    Verzilverde chocoladetang

    Verzilverde bonbontang in een tijdloos model.

    Gemerkt op het scharnier met 90 en 2.

    Afmetingen: 13,5 cm lang.

    Conditie: in mooie gebruikte staat.

    € 22,50
  • Verzilverde parelrand bonbon suiker tang
    Verzilverde parelrand bonbon suiker tang

    Verzilverd bonbon- of suikertangetje in model Parelrand met klauwgreepjes.

    Niet gemerkt.

    Afmetingen: 10,5 cm lang.

    Conditie: in mooie gebruikte staat.

    € 12,50
  • Verzilverde petit four bonbon schep
    Verzilverde petit four bonbon schep

    Verzilverd schepje voor bonbons of petit fours.

    Gemerkt op de achterzijde van de steel: MFN 90.

    Afmetingen: 15 cm lang, doorsnede 5,5 cm.

    Conditie: in mooie gebruikte staat.

    € 19,50
Sorteer op

Publicaties Nominaties

LUXLife, The Perfect Gift Awards 2022: Best cost-efficient porcelain & antique tableware company The Netherlands.

Delicious Magazine, februari 2023 - Pagina 7, Food-update: 'elke oester een eigen bedje'.

© 2016 - 2023 La Vitrine de Caroline | sitemap | rss