Betalen

Veilig betalen
Alle betalingen met Ideal en Credit Card l(Mastercard en Visa) lopen via de beveiligde internetkassa Mollie. Uw gegevens zijn volledig afgeschermd en kunnen niet door La Vitrine de Caroline worden gelezen of worden achterhaald.

iDeal 
Met iDeal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw aankopen op het internet betalen. Als u toegang hebt tot internetbankieren bij ABNAMRO Bank, ASN Bank, ING Bank, Knab Bank, Rabobank, Regio bank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers dan kunt u via iDeal bij La Vitrine de Caroline betalen. Kijk voor meer informatie over iDeal op www.ideal.nl/betalen.

PayPal

Betalen met PayPal biedt u de mogelijkheid om snel en veilig online te betalen, u heeft alleen de inloggegevens van uw rekening nodig. Bestellingen die worden betaald met PayPal worden alleen verzonden en kunnen niet worden afgehaald.

Apple Pay

Apple Pay is een mobiele betalingsdienst ontwikkeld door Apple Inc. waarmee gebruikers kunnen betalen met een geschikt Apple Apparaat dat is gekoppeld is aan een credit- of debetkaart.

 

Publicaties Nominaties

LUXLife, The Perfect Gift Awards 2022: Best cost-efficient porcelain & antique tableware company The Netherlands.

Delicious Magazine, februari 2023 - Pagina 7, Food-update: 'elke oester een eigen bedje'.

© 2016 - 2023 La Vitrine de Caroline | sitemap | rss