Retourneren

Aan de orderbevestiging die u van ons ontvangt zodra uw artikel is besteld is een link naar ons retourformulier toegevoegd. Op dit formulier staan de stappen beschreven hoe u een artikel retour kunt melden. Retour melden is mogelijk tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Na deze retourmelding heeft u nog 14 dagen voor het retourzenden van de bestelling. In totaal heeft u dus vanaf ontvangst tot aan het terugzenden van de bestelling 28 dagen bedenktijd. Na deze 28 dagen beschouwen wij de koop als definitief en accepteren wij uw retourzending niet.

Aandachtspunten:
1: We ontvangen het item graag retour in de originele verpakking.
2: We kunnen items niet terugnemen als ze beschadigd zijn en / of indien u geprobeerd hebt een schade/gebrek te herstellen.

Kosten retourzending:
De kosten van het retourzenden zijn voor uw rekening.

Verwerking en terugbetaling van uw retourzending
Bij het aanmelden van uw retour én nadat wij het pakket van u retour hebben ontvangen, krijgt u van ons een bevestiging per e-mail. Binnen 3 werkdagen na ontvangst van uw retourzending maken wij het volledige aankoopbedrag, inclusief de betaalde verzendkosten aan u over via de betaalmethode waarmee u heeft afgerekend.

Als u slechts een deel van uw bestelling retourneert, wordt het door u terug te ontvangen bedrag altijd binnen 3 werkdagen na ontvangst van uw retourzending aan u terugbetaald. Het aankoopbedrag van het geretourneerde artikel, inclusief de betaalde verzendkosten, worden aan u overgemaakt via de betaalmethode waarmee u heeft afgerekend.

 

Contact

e-mail: info@lavitrinedecaroline.nl

© 2016 - 2022 La Vitrine de Caroline | sitemap | rss