Retourneren

Aan de orderbevestiging die u van ons ontvangt zodra uw artikel is besteld is een link naar ons retourformulier toegevoegd. Op dit formulier staan de stappen beschreven hoe u een artikel retour kunt melden. Retour melden is mogelijk tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Na deze retourmelding heeft u nog 14 dagen voor het retourzenden van de bestelling. In totaal heeft u dus vanaf ontvangst tot aan het terugzenden van de bestelling 28 dagen bedenktijd. Na deze 28 dagen beschouwen wij de koop als definitief en accepteren wij uw retourzending niet.

Aandachtspunten:
1: We ontvangen het item graag retour in de originele verpakking.
2: We kunnen items niet terugnemen als ze beschadigd zijn en / of indien u geprobeerd hebt een schade/gebrek te herstellen.

Kosten retourzending:
De kosten van het retourzenden zijn voor uw rekening. Indien u het artikel vanuit een land buiten de EU retourneert zijn de door ons te betalen inklaringskosten tevens voor uw rekening.

Verwerking en terugbetaling van uw retourzending
Bij het aanmelden van uw retour én nadat wij het pakket van u retour hebben ontvangen, krijgt u van ons een bevestiging per e-mail. Binnen 3 werkdagen na ontvangst van uw retourzending maken wij het volledige aankoopbedrag, inclusief de betaalde verzendkosten aan u over via de betaalmethode waarmee u heeft afgerekend.

Als u slechts een deel van uw bestelling retourneert, wordt het door u terug te ontvangen bedrag altijd binnen 3 werkdagen na ontvangst van uw retourzending aan u terugbetaald. Het aankoopbedrag van het geretourneerde artikel, inclusief de betaalde verzendkosten, worden aan u overgemaakt via de betaalmethode waarmee u heeft afgerekend. Verzendkosten van een zending buiten Nederland worden na rato van het gewicht van het artikel terugbetaald.

 

SPAARPROGRAMMA / LOYALTY PROGRAM

NIEUW! Vaste klanten sparen nu automatisch voor korting. Lees hierover op de pagina Klantenservice, subpagina Spaarprogramma.

NEW! La Vitrine de Caroline's loyalty program. Read more on the page Customer service, sub page Loyalty program.

 

© 2016 - 2024 La Vitrine de Caroline | sitemap | rss