Koperen pannen

Niet-zure producten zoals melk, boter, kaas en polenta worden van oudsher in niet vertinde koperen pannen bereid. Caramel bijvoorbeeld is een niet-zuur product en kan dus veilig in een ongeplateerde koperen pan gemaakt worden. Koper is een uitstekende warmtegeleider, waardoor de warmte gelijkmatig verdeeld wordt in de pan, wat helpt bij het bereiken van de juiste temperatuur en smaak voor de caramel. 

Vertinding (het bedekken van koper met een laag tin) is bedoeld om te voorkomen dat het koper reageert met zuur voedsel, wat kan leiden tot vervuiling of een ongewenste smaak. 

Sorteer op

SPAARPROGRAMMA / LOYALTY PROGRAM

NIEUW! Vaste klanten sparen nu automatisch voor korting. Lees hierover op de pagina Klantenservice, subpagina Spaarprogramma.

NEW! La Vitrine de Caroline's loyalty program. Read more on the page Customer service, sub page Loyalty program.

 

© 2016 - 2025 La Vitrine de Caroline | sitemap | rss

Menu

Nederlands

Nederlands