Noritake Namiki

Noritake werd in 1876 opgericht door de gebroeders Morimura in New York. De handelsfirma importeerde kado artikelen en porselein uit Japan. In 1904 openden de broers een porseleinfabriek in Noritake, Japan. Hier werd speciaal voor de export Japans kwaliteitsporselein met westers design gemaakt. Noritake is inmiddels uitgegroeid tot één van de wereldwijde marktleiders op het gebied van porseleinen serviezen en is vermaard om de kwaliteit van de producten.

Namiki is een tijdloos servies van wit porselein, gedecoreerd met tere blaadjes in afgezwakte kleuren grijs, caramel en petrol. Het patroon is anders op ieder serviesdeel. Hoewel gemaakt tussen 1960 en 1972 is het vandaag de dag weer verrassend modern en mooi te combineren met een wit basis servies.

 

Sorteer op
 • Noritake Namiki Mid Century Modern theekop en schotel
  Noritake Namiki Mid Century Modern theekop en schotel

  Kop en schotel Namiki, gemaakt van een prachtige kwaliteit bone china en gedecoreerd met tere blaadjes in afgezwakte kleuren grijs, petrol en caramel. Geproduceerd in de zestiger jaren door Noritake (Japan).

  Volledig gemerkt op…

  € 15,00
 • Noritake Namiki Mid Century Modern ovale serveerschaal
  Noritake Namiki Mid Century Modern ovale serveerschaal

  Platte ovale serveerschaal Namiki, gemaakt van een prachtige kwaliteit bone china en gedecoreerd met tere blaadjes in afgezwakte kleuren grijs, caramel en petrol. Geproduceerd in de zestiger jaren door Noritake (Japan).

  Volledig…

  € 35,00
 • Noritake Namiki Mid Century Modern melkkannetje
  Noritake Namiki Mid Century Modern melkkannetje

  Melkkannetje Namiki, gemaakt van een prachtige kwaliteit bone china en gedecoreerd met tere blaadjes in afgezwakte kleuren grijs, petrol en caramel. Geproduceerd in de zestiger jaren door Noritake (Japan).

  Volledig gemerkt op de…

  € 12,50
 • Noritake Namiki Mid Century Modern zoutvaatje
  Noritake Namiki Mid Century Modern zoutvaatje

  Zoutvaatje Namiki, gemaakt van een prachtige kwaliteit bone china en gedecoreerd met tere blaadjes in afgezwakte kleuren grijs en petrol. Geproduceerd in de zestiger jaren door Noritake (Japan).

  Volledig gemerkt op de…

  € 20,00
Sorteer op

Contact

e-mail: info@lavitrinedecaroline.nl

© 2016 - 2023 La Vitrine de Caroline | sitemap | rss